It's in the former castle kitchen of Reichenau, that Tanya Giovanoli started her production. From June 2019, typical dried meat and dried sausages such as salsiz, salami and salametti are produced there, alongside almost forgotten specialties from the area, such as the dried blood and liver sausages from Bregaglia, or the rarely seen Beinwurst, which some might remember from their childhood.Tanya Giovanoli’s magic...
Gutschein
Ich lass mich überraschen!
Nicht als Geschek verpackt.
Geschenk
Sie Erhalten ein Geschenkpaket zum verschenken.
Aprikose & Cognac Bratwurst gefroren
kommt aufgetaut an, muss in den kommenden 2-3 Tage gegessen werden Preis pro Paar
Bergwind Bratwurst mit Kümmel gefroren
HirschHeidelbeer Bratwurst gefroren
Tandoori Bratwurst
Preis pro Paar
Tandoori Bratwurst gefroren
Sommertraum Bratwurst mit Dillsamen gefroren
Curry Bratwurst gefroren
Salsiccia Finocchietto & Peperoncino Bratwurst
Salsiccia Finocchietto & Peperoncino Bratwurst gefroren
Wildschwein Bratwurst gefroren
Gems Bratwurst gefroren
KurkumaZitrone Bratwurst gefroren
Safran & Rosmarin Bratwurst gefroren
LammPurScharf Bratwurst gefroren
RindPur Classic Bratwurst gefroren